Alavés 0 – 3 Barcelona

Kampfakta:

Sted: Estadio de Mendizorroza, Vitoria-Gasteiz

Anledning: La Liga, 9. runde

Målscorer(e): Lewandowski 7′, 22′, 32′ (BAR)

Skudd: 9-12

Gule kort: Tenaglia & Mourinho (!) Gonzalez (ALA), Iñigo M. & G. Martin (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 72-28

xG: 0.69-2.49

Kampens høydepunkt:

Polsk samba i Vitoria-Gasteiz! Alavés er aldri et lag som legger seg bakpå og spriker med beina, tvert imot er de alltid oppe og sparker litt, slår litt og er brutalt tøffe i duellene. Likevel ikke like unfair som f.eks Getafe. Heldigvis for Barcelona får de en drømmestart på kampen da vår polske veteranspiss banker inn hattrick første drøye halvtimen. Nydelige forspill av både Raphinha og García.

Kampens nedtur:

Du skal være bra kresen om du plukker frem mange nedturer fra en solid bortematch som dette, men selvsagt kjipt at Ferran Torres hinker skadet av banen før det er spilt 10 minutter. Forøvrig ryktes det hamstring og minimum 3-4 uker ute for spanjolen.

Vår beste:

Raphinha har vel aldri sett bedre ut, likevel kommer man ikke utenom evigunge Golbert Lewanmålskys hattrick og storspill der fremme. Er i tillegg til alle målene god i det oppbyggende spillet i dag og absolutt banens beste.

Barças topp tre:

  1. Lewandowsky
  2. Raphinha
  3. Martínez

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!

(Følg oss også på Discord for en herlig, levende, morsom og alltid respektfull chat samt lynraske oppdateringer fra alle offisielle kanaler og mye mer)

https://discord.com/invite/hxGJwKAb