FC Barcelona 5 – 1 Sevilla

Kampfakta:

Sted: Olympiastadion, Barcelona

Anledning: La Liga, 10. Serierunde

Målscorer(e): Lewandowski 24′ 39′, Pedri 28′, Pablo Torre 82′ 88′ (BAR) Idumbo 87′ (SEV)

Skudd: 21-7

Gule kort: Ansu Fati (BAR) Pedrosa, Sow (SEV)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 68-32

xG: 4.17 – 0.92

Kampens høydepunkt:

Målkalas med femmålsseier skader jo ikke. Barcelona ser utrolig skarpe ut inn mot ukens to gigantoppgjør. Gavi er tilbake – og for et øyeblikk det var! Han blir applaudert mens han varmer opp og får stående ovasjon fra samtlige tilstede da han byttes inn. Han tildeles også kapteinsbindet av Pedri, som et symbol på det hele. Fantastisk.

Kampens nedtur:

Det slippes inn et unødvendig mål på tampen. Et mål som kan skissere hva vi har i vente kommende uke mot Bayern München og Real Madrid. Den høye forsvarslinjen skaper enorme rom bak, noe henholdsvis Real Madrid og Bayern München vet å utnytte.

Vår beste:

I kveld var det vanskelig, men til slutt går den til Lamine Yamal. Han er en drivkraft på kanten – som vanlig. Han er lagets desidert farligste våpen og leverer lissepasninger og avgjørende dragninger gang på gang. Synd at skuddforsøket med utsiden av foten ikke gikk i mål; det kan vi takke vår egen Ø. Nyland for.

Barças topp tre:

  1. Lamine Yamal
  2. Pedri
  3. Lewandowski/Raphinha/Inigo Martinez/Pablo Torre

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!

(Følg oss også på Discord for en herlig, levende, morsom og alltid respektfull chat samt lynraske oppdateringer fra alle offisielle kanaler og mye mer)

https://discord.com/invite/hxGJwKAb