Det ble en sliteseier da Barcelona tok med seg 3 poeng hjem fra San Sebastian

Real Sociedad 0 – 1 FC Barcelona

Kampfakta:

1-0`, ved Aubameyang

En slitekamp

Kampen starter temperert, og det smeller etter 10 minutter spilt. Gavi plukker opp et stolpeskudd og finner Ferran i bakrommet, som vipper den opp til en overlegen Aubameyang i luftrommet. 0-1 til bortelaget. Ellers blir 1 omgangen preget av mye intensitet og spill som går fram og tilbake.

Barcelona blir avkledd i hele starten av 1 omgang der de verken skaper eller får til sitt eget spill. Sociedad kommer til flere store muligheter. Bortelaget ser ikke ut til å være seg selv men klarer til slutt å ro det i land og få med seg 3 poeng hjem til Katalonia.

vurderingene:

ter Stegen 5: Våken og god. Holder nullen i en intens kamp der bortelaget er sjanseløse i andre omgang.

Dani Alves 3: Spiller med temperamentet utenpå drakten. Hissig, intensiv og god i 1 omgang. Sluvrer litt i enkelte anledninger. Henger ikke helt med i taktene i andre halvdel av kampen. Byttet ut.

Pique 3: Blir dratt av lett i et par anledninger men klarer seg greit med ball.

Araujo 3: Spiller en tøff kamp der han stort sett har kontroll. Må ut med skade.

Jordi Alba 2: Slår en del feil til å begynne med og sliter med Isak på motstanderlaget.

Busquets 5: Løser situasjoner med ro under en kamp med enorm intensitet. Plukker opp andreballer og vinner en stor del baller på bakken og i lufta.

Gavi 3: Toneangivende i 0-1 scoringen der han både plukker opp nedfallsfrukten og sender ballen videre til Ferran som får den målgivende. Havner mye på halvdistanse i 2 omgang, selv om han kommer til en god mulighet. Jobber og sliter.

de Jong: 3 Aktiv offensiv i 1 omgang, men det blir mye nesten når det kommer til avslutninger. God til å drifte ball gjennom ledd. Spiller godt, men får minus for å gi opp ved noen enkelte returløp.

Dembele 3: Kommer til sjansen som skaper 0-1 scoringen. Utrolig truende ved flere anledninger og er klokere med ball enn det han har pleid å være.

Aubameyang 3: Scorer 0-1 målet der han hopper høyest i boksen til Sociedad. Ellers helt anonym.

Ferran 3: Strålende målgivende til Aubemeyang, kunne fått en til målgivende til Gavi. Mye på farta i første halvdel av kampen, men blir mer og mer fraværende etter hvert.

Innbytterne:

Garcia 4: Utrolig god i luftrommet etter han kommer inn og feier unna alt som kommer i boksen.

Dest 3: Gjør seg ikke bort.

Lenglet: N/A for lite spilletid

Luuk: N/A for lite spilletid.