Gule kort: Gavi, Oriol Romeu, Marc Guiu (BAR) Dani Garcia, Adu Ares, de Marcos (ATH).

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 63-37

xG: 1,45 – 0.53

Kampens høydepunkt:

Debutant-scoring! Marc Guiu trengte ikke mer enn 15 sekunder(!) på banen før han satte 1-0 for Barça. I en kamp hvor Barça slet med å finne veien helt inn i mål, ble 17-åringen løsningen. Marc Guiu ble byttet inn i det 80. minutt og erstattet Fermín Lopez.

Kampens nedtur:

Barça brenner mange sjanser i dag, spesielt i første omgang. Med en skadepreget tropp er det viktig å avgjøre kamper som denne tidlig, noe de fikk flere muligheter til i første omgang. Gjestene fra Baskerland slipper tidvis mer inn i kampen og er litt mer frempå, grunnet mye slurv i utspillsfasen.

Vår beste:

João Félix var Barças farligste våpen i dag. Han skapte mye uro for Athletic, både innenfor og utenfor motstanderens 16-meter. Han assisterer også Marc Guiu på 1-0 scoringen.