Som dere vet, så baserer Blaugrana seg på frivillig arbeid. Det er vårt evige ønske om å formidle Barcelona-relaterte nyheter til dere som motiverer oss. Vi ønsker mer enn gjerne å fortsette dette arbeidet videre til neste sesong, men også vi har lidd som følge av korona-pandemien. Det er driftskostnadene i forbindelse med nettsiden som har satt oss i en uønsket situasjon. Stolthet er en drivkraft som alltid gjør at man vil klare seg selv, men nå er vi nødt til å svelge vår stolthet og be om hjelp.

For å sikre nettsidens videre eksistens gjennom sommeren, åpner vi for muligheten til å donere et valgfritt beløp til oss. ALLE kroner og øre vi drar inn som følge av dette, går uavkortet til nettsidens driftskostnader. Vi håper og tror at vi har tjent dere godt, og at dere setter pris på engasjementet vi legger ned. Er det én ting vi har lært gjennom pandemien, så er det at man ikke skal ta dugnadsarbeid for gitt.

Har du et ønske om å bidra i denne tøffe tiden? Da kan du Vippse ønsket beløp til 518700. Vi er kjempetakknemlige for ethvert bidrag.

Blaugrana ønsker alle en fortsatt strålende sommer!

Mvh alle oss i redaksjonen til Blaugrana.