Klubbens fremtid er i gode hender med hele fem kandidater til årets «Golden Boy»-kåring

Den årlige kåringen av det største fotballtalentet under 21 år er i gang med sin 20. utgave siden Rafael van der Vaart vant den første i 2003. En rekke fantastiske spillere har vunnet prisen tidligere, som Wayne Rooney, (2004), Lionel Messi (2005), Sergio Agüero (2007) og sensasjonelt nok en nordmann da Erling Braut Haaland kunne løfte den gyldne kula for to år siden (2020).

Barcelona har dette året hele fem kandidater til å stikke av med prisen, ingen andre klubber har flere. Kandidatene er: Pedri, Ansu Fati, Gavi, Alejandro Baldé og Nico. Skulle vi være så heldig at en spiller fra Barcelona vinner vil Barcelona bli den klubben, sammen med Manchester United, som har hatt flest spillere som har vunnet prisen. Samtidig vil Spania gå opp som den nasjonen som ene og alene har hatt flest prisvinnere, ettersom samtlige kandidater fra Barça spiller for Spania.

Pedri nominert igjen

Fjorårets vinner var Barças midtbanejuvel, Pedri, som i år er nominert igjen og ifølge italienske Tuttosport en av favorittene til å vinne nok en gang. Dette ville i så fall blitt første gang samme spiller vinner prisen to ganger.