Barça forbereder seg til et viktig europeisk oppgjør på Olympiastadion.  

Barcelona – Young Boys

Tid: Tirsdag 1. oktober, Kl. 21:00

Anledning: Champions League, 2. Runde

Sted: Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona 

Sending: TV2 Play 

Drømmen Om Utslagsrundene

Etter å ha gått på sitt første tap i La Liga mot Osasuna, retter Barcelona igjen blikket mot Champions League. Ettersom laget har slitt med både skader og et tett kampprogram, kom tapet ikke på El Sadar som et stort sjokk. Det har tidligere vært tydelig at rotasjonspolitikken til Hansi Flick har svekket kvaliteten i spillet, og at det på et tidspunkt ville påvirke på lagets resultater. Heldigvis har Barça fremdeles en komfortabel 3-poengs ledelse i La Liga, og nå gjelder det å rette all fokus mot Europa. Etter å ha tapt mot Monaco i første runde av CL-gruppespillet, er dette en kamp katalanerne må vinne dersom de skal holde drømmen om utslagsrundene i live.

BSC Young Boys

Motstanderen Young Boys fra den sveitsiske hovedstaden tar turen til Olympiastadion for å spille sin andre kamp i gruppespillet. Young Boys har lenge vært et av de ledende lagene i Sveits, seks ligatitler på de siste syv sesongene er et av bevisene på dette. Denne sesongen har derimot startet svakt for sveitserne, med bare én seier på åtte kamper i hjemlig liga, og ytterligere tre uavgjorte og fire tap. Champions League-kampanjen deres startet også tungt med et 0-3 nederlag hjemme mot Aston Villa. Nå venter en nesten umulig oppgave i Catalonia, for det er ingen tvil om at Young Boys går inn i kampen som store underdogs. 

Barça: Fremdeles Over Forventningene

Hansi Flick tok på seg skylden etter tapet mot Osasuna og lovet i pressekonferansen etter kampen at «vi vil se lagets andre ansikt» mot Young Boys. Flick har hatt en krevende start på sesongen, hovedsakelig på grunn av skadene som har rammet flere nøkkelspillere. Likevel har han prestert godt over forventningene, og til tross for enkelte svakere prestasjoner, har sesongstarten vært bedre enn det mange trodde før sesongen. Kampen mot Young Boys gir en gyllen mulighet til å slå tilbake og hente tre viktige poeng.

Forslag til lagoppstilling: 

Peña

Koundé – Cubarsí – Martínez – Balde

Casadó – Pedri

Yamal – Torre – Raphinha 

Lewandowski 

Sultne På Suksess

Til tross for utfordringene så langt, er det optimisme i Barcelona-leiren. Young Boys står overfor en svært tøff oppgave på bortebane, og med Barça er sultne på suksess i Europa. Dette kan bli en kamp der laget igjen viser sitt sanne potensial. En seier vil ikke bare gi laget et løft i Champions League, men også gjenopprette selvtilliten som har vært delvis svekket etter helgens tap. Det er duket for en viktig kveld på Montjuïc. 

Visca Barça!🔵🔴  

Bilde: FC Barcelona.

Hva håper dere å få se i denne kampen? Hva tror dere stillingen blir? Bli med i diskusjonen på Blaugrana sin Discord: https://discord.gg/yt8UHW6ByX  

Denne artikkelen er laget ved hjelp av AI-verktøy fra ChatGPT, og kvalitetssikret av Blaugranas skribenter.