Rayo Vallecano 1 – 2 FC Barcelona

Kampfakta:

Sted: Estadio de Vallecas

Anledning: La Liga, 3. Serierunde

Målscorer(e): Unai Lopez 9′ (RAY) Pedri 60′ , Dani Olmo 82′ (BAR)

Skudd: 8-22

Gule kort: Mumin, Palazon, Pathe Ciss (RAY) , Marc Bernal (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 35-65

xG: 0.39-1.40

Kampens høydepunkt:

Endelig registrert, endelig kampklar, og med det også en scoring! Dani Olmo blir byttet inn for Ferran Torres i pausen og leverer over all forventning. Han gjør en solid innsats både offensivt og defensivt, og prikker inn sitt første mål for Barcelona i det 82. minutt – forhåpentligvis det første av mange. Det er også fint å se hvordan Barcelona kommer ut i andre omgang og tar kontroll over kampen umiddelbart. En sterk opptreden på Vallecas, et sted hvor Barcelona ikke har vunnet siden 2018.

Kampens nedtur:

Det er en tam start, og maskineriet virker ikke helt påskrudd. Dette resulterer i en tidlig scoring for vertene, og Barcelona havner bakpå. De sliter med å få kampen inn i sitt spor i store deler av første omgang, noe et lag som Rayo Vallecano spesielt drar nytte av.

Vår beste:

Èn assist, en konstant trussel i bakrommet, og lungene til en hest. Raphinha gjør det meste riktig og bidrar godt i alle spillets tre faser.

Barças topp tre:

  1. Raphinha
  2. Pedri
  3. Marc Bernal/Dani Olmo

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!

(Følg oss også på Discord for en herlig, levende, morsom og alltid respektfull chat samt lynraske oppdateringer fra alle offisielle kanaler og mye mer)

https://discord.com/invite/hxGJwKAb