FC Barcelona – Real Valladolid 7-0

Kampfakta:

Sted: Olympiastadion, Barcelona

Anledning: La Liga, fjerde serierunde

Pauseresultat: 3-0

Målscorere: Raphinha 20′, 64′, 72′, Lewandowski 24′, Kounde 45′, Olmo 82′, Ferran 85′

Skudd: 23-4

Gule kort: Kike, Javi (VAL)

Røde kort: N/N

Ballbesittelse: 69 – 31

xG: 5,16 – 0,39

Kampens høydepunkt:

Det er så lenge siden. Så lenge siden vi har opplevd maken. En fotballkamp for skolebøkene av Barça. Solen skinte over Olympiastadion ved Montjuic-fjellet og de oppmøtte fikk seg en skikkelig godbit før landslagsfotballen skal la klubbfotballen puste ut en halvannen ukes tid. Syv mål endte det med, og det kunne lett vært tosifret antall mål i ettermiddag. Nydelige gjennombruddspasninger, høyt tempo og lekenhet, det er flere ingredienser som løfter dette måltidet av en fotballkamp. I frykt av å bli for euforisk lar vi avsnittet for høydepunkter ende her.

Kampens nedtur:

Jeg vet ikke om det er noe vits i å skrive noe her. Det er et spørsmål som helst burde stilles til motstanderens trener eller i neste ledd, klubbens medieansvarlig. Real Valladolid hadde en tung kveld på jobben, men spilte fair og fortjener en klapp for skulderen for å ikke miste hodet Ramos-esque.

Barças beste:

Samba, samba og samba. Raphinha har startet sesongen vidunderlig og viser seg på sitt aller beste. Endelig viser han sitt sanne potensial. Sist vi så noe så bra fra en brasilianer i Barcelona-trøyen må være da en viss herremann med Dinho i navnet herjet for snart 20 år siden. Tre mål og to assist. Jeg er helt sikker på om man hadde fått et samme resultat om man hadde fjernet alle disse målpoengene. Han er fantastisk i alt han foretar seg.

Annet å merke seg: Ny debutant på stopper i kveld: Sergi Domínguez erstattet Pau Cubarsí i løpet av andre omgang. Han hadde flere overbevisende kamper i forsesongen og fikk belønningen i fjerde serierunde.

Våre tre beste:

  1. Raphinha
  2. Dani Olmo
  3. Lamine Yamal