FC Barcelona 1 – 0 Getafe

Kampfakta:

Sted: Olympiastadion, Barcelona

Anledning: La Liga, 7. Serierunde

Målscorer(e): Robert Lewandowski 19′ (BAR)

Skudd: 15 – 7

Gule kort: Raphinha (BAR) , Arambarri (GET)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 78-22

xG: 1.92 – 0.32

Kampens høydepunkt:

Lewandowski scorer nok et mål, joda – han gjør jo det. Annet enn det kan man ikke annet enn å gjespe, fortvile og spørre seg selv hva som egentlig foregikk på Montjuïc denne sene onsdagskvelden. Lamine Yamal blir nok en gang kåret til banens beste av LaLiga, og det ble 3 nye poeng mot et grisete Getafe.

Kampens nedtur:

Stusset du på antallet gule kort gitt i denne kampen? Ja, da er du ikke alene! Kveldens dommer gikk for en klar «play on»-strategi, og den utførte han med bravur. Man snakker ofte om å beskytte utøvere i form av «straff» til motstander, altså gule kort m.m. Dette prinsippet var totalt fraværende, og vi i redaksjonen er enige om at det var flere oransje kort som skulle vært delt ut i kveld.

Vår beste:

Jeg henger meg på. Lamine Yamal får kveldens bestemannspris, dog veldig jevnt med en viss franskmann på backplass som også leverer en formidabel opptreden.

Barças topp tre:

  1. Lamine Yamal
  2. Jules Kounde
  3. Lewandowski

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!

(Følg oss også på Discord for en herlig, levende, morsom og alltid respektfull chat samt lynraske oppdateringer fra alle offisielle kanaler og mye mer)

https://discord.com/invite/hxGJwKAb