Osasuna 4 – 2 FC Barcelona

Kampfakta:

Sted: Estadio El Sadar, Pamplona

Anledning: La Liga, 7. Serierunde

Målscorer(e): Ante Budimir 18′, 72´, Bryan Zaragoza 28`, Abel Bretones 85` (OSA) – Pau Victor 53′, Lamine Gamal 89` (BAR)

Skudd: 14-11

Gule kort: Ibanez, Zaragoza (OSA) , Dominguez, Pedri (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 24-76

xG: 2.81 – 1.93

Kampens høydepunkt:

Kan vel knapt huske noen høydepunkter med positivt fortegn fra denne kampen. Yamals scoring er det klasse over, men kommer 20-30 minutter senere enn hva den burde.

Kampens nedtur:

Mye å ta av! En lagoppstilling som ikke ligner grisen, en presisjon i pasningsspillet langt unna det som bør være akseptabelt, og ikke minst en intensitet og vinnervilje som ikke eksisterer, selv blant spillere som bør vise seg frem når de faktisk får sjansen. Så er det åpenbart at Flick så seg nødt til å rullere med et kampprogram og en skadesituasjon som er på grensa til kritisk. Raphinha og Yamal ble byttet inn etter drøye timen spilt på stillingen 2-1, men likevel er det ikke før like før 90 minutter spilte at man får det etterlengtede presset man burde sett langt tidligere. Seiersrekka stopper på 7!

Vår beste:

Lamine Yamal. Ja, i dag trengte innbytteren kun en halvtime på å bli Barcelonas beste. Sier mye, både om Yamal, men også spillerne som startet kampen.

Barças topp tre:

  1. Lamine Yamal
  2. Pau Victor
  3. Raphinha

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!

(Følg oss også på Discord for en herlig, levende, morsom og alltid respektfull chat samt lynraske oppdateringer fra alle offisielle kanaler og mye mer)

https://discord.com/invite/hxGJwKAb